- Ο πελάτης έχει το δικαίωμα της επιστροφής κάποιου προϊόντος σε διάστημα δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του.
- Σε περίπτωση επιστροφής ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν την αρχική του κατάσταση, δηλαδή χωρίς να έχει παραβιαστεί ή αποσφραγισθεί η συσκευασία του και αυτό να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς του.
- Το μεταφορικό κόστος της επιστροφής το αναλαμβάνει ο πελάτης.
- Σε περίπτωση επιστροφής ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει το κατάστημα είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επιστροφής είτε ενημερώνοντας με e-mail στο: tokipaki157@gmail.com
- Μετά την παραλαβή του προϊόντος το κατάστημα δεσμεύεται να συνεννοηθεί με τον πελάτη σε εύλογο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να αντικατασταθεί το προϊόν με κάποιο άλλο αντίστοιχο ή να επιστραφεί το αντίτιμό του σε τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες.
- Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν άμεσα τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).